Jouw werkplek

Je komt te werken bij de woningcorporatie van Lelystad. Wij zijn een informele organisatie met klantgerichte, betrokken en proactieve medewerkers. 

Samen maken we het verschil

Centrada werkt in Lelystad aan betaalbaar wonen en een duurzame kwaliteit in buurten waar mensen zich thuis voelen. Bij ons krijg je de kans om daadwerkelijk verschil te maken. Of je nou klanten te woord staat, een lekkage repareert een nieuwbouwproject ontwikkeld of iemand helpt met het vinden van een meer passende woning. Je helpt direct mee aan onze maatschappelijke opdracht.

Bij Centrada werk je niet alleen

Met ongeveer 130 collega's werk je elke dag voor onze klanten. Je collega's verplaatsen zich in en handelen naar de behoeften van onze klanten. Ze zijn integer en communiceren duidelijk over verwachtingen, mogelijkheden en verantwoordelijkheden. Daarnaast werken zij samen met onze samenwerkingspartners om het woonplezier te vergroten in de wijken van Lelystad. 

Lelystad: hoofdstad van de nieuwe natuur

Lelystad is een centraal in Nederland gelegen provinciehoofdstad, die afstevent op 100.000 inwoners. De stad biedt een prettig woon- en werkklimaat en is ruim en groen opgezet. ‘De stad van de nieuwe natuur’ valt vooral op door uitgestrekte natuur- en recreatiegebieden.

Centrada heeft een unieke positie in Lelystad. Bijna alle sociale huurwoningen in de stad zijn in ons bezit. Daarom hebben wij een grote verantwoordelijkheid voor de kwaliteit van wonen in de stad.