Een tuin vol kleine geluksmomentjes

Veel woningen van Centrada hebben een eigen tuin. Als huurder heeft u de mogelijkheid om deze in te richten naar uw eigen smaak en wensen. Een nette en groene tuin is niet alleen plezierig voor u als bewoner. Het geeft de buurt ook een prettige uitstraling. Meneer en mevrouw Koot wonen in de Zuiderzeewijk. En hebben een tuin waar velen jaloers op zullen zijn.

Het hele jaar genieten
Meneer en mevrouw Koot wonen in een mooie hoekwoning en hebben allebei groene vingers. Ze hebben een grote tuin en genieten hier al jaren intens van. Mevrouw Koot: “Een grote tuin is veel werk, maar we doen het met liefde en plezier. We worden er echt blij van; de rust en mooie kleuren. We hebben de tuin zo ingericht dat we bijna het hele jaar buiten kunnen zitten.” En dat doen ze niet alleen. Maar samen met hun twee honden, de koikarpers in de vijver en de vogeltjes die elk jaar weer neerstrijken in de vele vogelhuisjes die aan de woning hangen. “We zijn dol op dieren. We delen onze tuin graag met ze,” zegt mevrouw Koot met een glimlach.

Inspiratie voor uw tuin nodig?
Kijk voor tips om uw tuin te vergroenen op www.ivn.nl/groenerlelystad. Heeft u geen groene vingers of bent u lichamelijk niet (meer) in staat om uw tuin goed te onderhouden? Op onze website hebben we enkele tips op een rij gezet die u kunnen helpen: www.centrada.nl/hulpindetuin.