Over ons

Wie wij zijn

Centrada is dé woningcorporatie in Lelystad. Wij zijn er voor huishoudens met een laag tot middeninkomen die willen huren, in de sociale huur of middenhuur. Met ruim 9.000 woningen in ons bezit - een aandeel van meer dan 25% van alle woningen in de stad - hebben wij een grote invloed op de ontwikkeling van Lelystad.

Waar we voor gaan

Wij geloven in een mooie toekomst voor Lelystad en haar inwoners. Daarom draagt Centrada bij aan het woongeluk van mensen, aan duurzame en goede woningen, de ontwikkeling van karaktervolle aantrekkelijke wijken en de groei en bloei van de stad. Met 110 enthousiaste, gedreven en betrokken collega’s zetten wij ons hier dag in dag uit voor in.

Onze ambitie

Onze ambitie voor 2026 is kwalitatieve groei van Lelystad. Groei door tenminste 25% van de nieuwbouw voor onze rekening te nemen. Kwalitatief door met alles wat in ons vermogen ligt het wonen in Lelystad aantrekkelijker te maken. En de bewoners een positieve klantbeleving te bieden en meer woongenot en kans op woongeluk te laten ervaren.

Onze cultuurwaarden

Ieder van ons is iedere dag in de positie om het verschil te maken. Wij vinden het daarom belangrijk dat we allemaal denken vanuit de klant, het sámen doen, daadkrachtig zijn en ons open stellen om ons te ontwikkelen. Wij staan open voor feedback en helpen elkaar om onszelf en onze dienstverlening te verbeteren. Met de inzet van ons allemaal bouwen wij met elkaar aan de kwalitatieve groei van Lelystad.