Onze projecten

Centrada voert verschillende soorten projecten uit. Op die manier houden we onze woningen op peil en komen we zoveel mogelijk tegemoet aan wensen van huurders, woningzoekenden en lokale partners.

Nieuwbouwprojecten

Om ervoor te zorgen dat er voldoende huurwoningen zijn voor zowel jongeren, senioren, kleine en grote huishoudens, bouwt Centrada regelmatig verschillende soorten nieuwe huurwoningen in Lelystad.

Onderhoudsprojecten

De huurwoningen van Centrada moeten blijven voldoen aan de eisen van deze tijd. Daarom voert Centrada regelmatig onderhoudsprojecten uit aan haar huurwoningen, zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant van de woningen. Denk aan schilderbeurten of het vervangen van keukens en badkamers.

Duurzaamheidsprojecten

Duurzaamheid

Centrada investeert veel geld aan het energiezuiniger maken van haar huurwoningen. Niet alleen omdat dit goed is voor het milieu. De energierekening gaat daardoor omlaag. Dat scheelt de huurder in de portemonnee. Daarom brengen we zonnepanelen en isolatie aan of vervangen we cv-ketels.

Leefbaarheidsprojecten

Leefbaarheid

Prettig wonen gaat niet alleen maar over een goede woning. Ook de kwaliteit van de directe woonomgeving en het contact met buren dragen bij aan plezierig wonen. In samenwerking met bewoners en andere lokale partners, voert Centrada daarom projecten uit die de omgeving schoon, heel en veilig maken en houden. Denk aan het voeren van pleingesprekken, het  onderhouden van achterpaden en dergelijke.