Opknapbeurt voor algemene ruimte wooncomplex de Jol

Aan de Jol 15 staat een wooncomplex met een zes-tal woningen. Dit complex heeft geen buitenruimte (geen tuin) waardoor wij deze bewoners geen schutting konden aanbieden binnen het project Jol

Samen met bewoners kijken naar verbeterpunten
Samen met de bewoners - waaronder de buren meneer Van der Klauw en mevrouw Lisapaly - hebben we daarom gekeken naar verbeterpunten en wensen wat betreft de leefbaarheid in het complex. Hieruit kwam onder andere naar voren dat men de uitstraling van de algemene ruimte in het complex nogal somber vond. De voordeuren, kozijnen en balustrade konden wel een likje verf gebruiken en hadden de bewoners leuke ideeën voor de aankleding van het trappenhuis.

Kleur kiezen
In overleg met Jan Kragten, opzichter van Centrada, hebben bewoners uit zes kleurstellingen een mooie, nieuwe kleur gekozen voor het trappenhuis. De Kluswinkel heeft, met de nodige schildersadviezen, de klus geklaard.

Beter Buurt Bijdrage
Met een Beter Buurt Bijdrage hebben bewoners plantenbakken, canvasdoeken en een zitje besteld. Nadat de plantenbakken en canvasdoeken vakkundig waren opgehangen zag het trappenhuis er een stuk vriendelijker uit!